Over Ons

Bevlogen bewust verbonden door yoga


“Een hoger bewustwording versmelten in onszelf, om de scheiding van de zelf of ego en de waarnemer te verkleinen, kan leiden tot bewuster denken en handelen. En de kracht geven los te laten van blokkades om zo het leven anders te kunnen ervaren”.

De lessen worden gegeven door Rabind Das

Rabind Das heeft in opdracht van zijn guru (Shri Shri Guru Anand JI Maharaj Ji) Mentaal Bevlogen Yoga Vlaardingen opgezet.

Sinds zijn tienerjaren is hij begonnen met het bestuderen van verschillende leerwijze en meditatietechnieken om het bewustzijn naar een hoger niveau te tillen. Zo heeft hij veel gereisd en paden bewandelt als het sjamanisme tot het christendom. Uiteindelijk heeft hij zijn complete focus gelegd bij zijn guru en daarin doorgegroeid. Andere hebben hem mogen ervaren als een doorzetter, een schakel en standvastig om een rol te mogen vervullen om meer bewustwording teweeg te brengen. Zijn doel is om zijn kennis te delen en zijn toewijding aan zijn guru te vervullen. Tijdens de lessen zal Rabind Das de focus leggen op jezelf centraal te stellen en zelf respect te vergroten. Jezelf meer geven en andere meer kunnen geven. Versmelting met het hogere bewustzijn en de bewustzijn die je hebt. Er wordt meer bewustwording van je doelen gecreëerd zonder jezelf te verliezen.



Stichting Shri Nanda Devi Mandir

Phillips de Goedestraat 151

3132 XM VLAARDINGEN