Tarieven / Lesrooster

Tarieven 2024


Maandabonnement Yoga

€ 35 per periode

Proefles

€ 15

U kunt 2 x een proefles volgen, binnen 14 dagen te voltooien

Shravan ceremonies

ShivaLingam Abhishekam

€ 55

Homa Ceremonie

€ 15

Lesrooster 2024


Woensdag Avond: Een Oase van Rust en Vernieuwing

Ontsnap aan de drukte van de week en omarm de helende kracht van onze woensdagavondsessies. Van 19.00 tot 21.00 uur wordt onze ruimte getransformeerd tot een toevluchtsoord van innerlijke rust en vernieuwing.

Bij ons draait het allemaal om het cultiveren van welzijn in geest, lichaam en ziel. Tijdens deze sessies worden de prachtige technieken van pranayama en verkwikkende yoga asanas gebruikt om je te helpen spanning los te laten en balans te vinden.

Maar daar houdt het niet op. Als de tijd het toelaat, dompelen we ons onder in de diepten van meditatie, waarbij we de geest kalmeren en een dieper gevoel van verbinding met onszelf cultiveren.

Laat je leiden door onze ervaren instructeurs terwijl ze je begeleiden door elke ademhaling en elke houding, en je onderdompelen in een staat van pure sereniteit. Met zachte muziek en de warmte van de gemeenschap om je heen, zul je jezelf volledig kunnen ontspannen en opladen.

Dus vergeet de zorgen van de dag en geef jezelf over aan deze verjongende ervaring. Reserveer vandaag nog je plek en maak van je woensdagavonden een bron van hernieuwde energie en balans.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze rustgevende oase van welzijn.