Huisregels

Huisregels Stichting Shri Nanda Devi Mandir / Mentaal Bevlogen

Huisregels zijn er om iedereen een prettige ervaring te geven. Lees daarom de huisregels alsjeblieft door zodat je hier kennis van hebt genomen. Het is voor de docent of facillitator/vrijwilliger niet fijn om hier voor, tijdens of na de les/workshop op terug te moeten komen. Mochten sommige “regels” niet duidelijk zijn kan de student/deelnemer dit aangeven. Andersom zal de docent/ facillitator/vrijwilliger dit ook aangeven.

 

Deelnemen aan de les

Draag schone en makkelijk/prettig zittende kleding.

Kom fris naar de les. Maak geen overmatig gebruik van geuren en parfum, dit kan door andere deelnemers als heel storend worden ervaren. Maak je gebruik van deodorant, kies dan voor een geurloze variant.

Het is niet toegestaan om onder invloed van Alcohol/Drugs/Verdovende middelen Shri Nanda Devi Mandir te betreden. Zorg dat je niet naar rookt stinkt, voor niet-rokers is dit een zeer onaangename geur die beslist door andere deelnemers zal worden opgemerkt.

Vrouwen die in hun maandelijkse periode zijn mogen de lessen bijwonen, echter de lessen kunnen gevolgd worden op een door een docent aangegeven plaats in de Tempel. Geef dit altijd telefonisch vooraf door zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wacht in de Hal op instructies, betreedt niet de Tempel binnen uit eigen beweging.

 

Gezondheid, veiligheid en eigen verantwoording deelnemer

Deelnemen aan de les doe je altijd op eigen risico, luister daarom goed naar je lichaam en neem rust als dat nodig is.

Stichting Shri Nanda Devi Mandir/Mentaal Bevlogen/docent/facilitator/vrijwilliger aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijk en/of geestelijk letsel of blessures, verlies of schade, verband houdende met een bezoek aan Shri Nanda Devi Mandir, het volgen van lessen en/of deelname aan Workshops, Trainingen, Events bij, of andere activiteiten verzorgd door, Stichting Shri Nanda Devi Mandir/Mentaal Bevlogen/docent/facilitator/vrijwilliger.

Licht de docent voor aanvang van de les in wanneer je klachten of blessures hebt. Overleg altijd eerst met behandelend arts of fysiotherapeut over het volgen van yogalessen bijvoorbeeld na een operatie, ernstige ziekte of chronische klachten.

Informeer de docent direct wanneer je zwanger bent.

 

Tijden

Kom op tijd. Shri Nanda Devi Mandir gaat 15 minuten voor aanvang van de les open. De deur wordt bij aanvang van de les afgesloten.

We raden je aan 5-10 minuten voor de les begint aanwezig te zijn, zodat je even tot rust kunt komen.

Je kunt op je mat gaan zitten en daar mediteren, ademhalingsoefeningen doen, stretchen, of gewoon even lekker liggen en genieten.

 

Kleedruimte

We raden deelnemers aan om zoveel mogelijk in yoga-kleding binnen te komen. Indien toch nodig; kleed je om in door de docent aangegeven ruimte (niet in de zaal), wij beschikken niet over kleedruimtes. De door de docent aangegeven ruimte is er ook om al je (persoonlijke) spullen achter te laten. Alles wat je niet nodig hebt tijdens de les blijft in deze ruimte. Er zijn geen kluisjes aanwezig, laat daarom je waardevolle items zoveel mogelijk thuis.

Doe je schoenen uit voordat je de zaal betreedt. Dit is voor ons als Hindoeïstische tempel een NO GO !!!!

 

Toiletgebruik

Er zijn toiletten aanwezig, gebruik het toilet gerust als het nodig is. Ga hier met respect voor de Tempel om! Houdt het schoon en netjes en ruim je rommel op.

 

Persoonlijke items

Alle spullen die niet nodig zijn voor het volgen van de les blijven in de ofwel in de door de docent aangegeven kleedruimte of garderobe (jassen, tassen, beurzen, telefoons, sleutels, e.d.). Breng alleen yoga-benodigdheden de zaal mee in (handdoek, deken, strandlaken).

 

Telefoon en smartwatches en andere mobiele gegevensdragers

Mobiele telefoons/ Smartwatches/ Tablets dienen uitgeschakeld te worden (of vliegtuigstand) en blijven in de kleedruimte of garderobe.

Het is niet toegestaan om uw telefoon te gebruiken tijdens de les.

 

In de tempelzaal

Respecteer de rust en stilte van de tempel. Iemand die voor de les behoefte heeft aan rust wordt daardoor niet gestoord.

Indien je dringende zaken nog niet gevraagd of gemeld hebt bij de docent doe dit zo rustig mogelijk, zo mogelijk buiten de zaal.

 

Yoga benodigdheden

In de zaal zijn diverse benodigdheden aanwezig (yogamatten en zitkussens), deze kunnen tijdens de les door de deelnemers gebruikt worden.

Maak je matje na de les goed schoon en ruim alle spullen op zodat de zaal netjes achtergelaten wordt.

 

Eten & drinken

Eten is niet toegestaan in de zaal. Bij voorkeur ook geen drinken meenemen in de zaal anders dan een afgesloten fles of bidon met water. Drink voor en na de les voldoende.

Eet liever niet gedurende 2 á 3 uur voor de les en beoefen geen yoga op een volle maag. (Eventueel een stukje fruit.)

 

Aansprakelijkheid en eigenrisico

Stichting Shri Nanda Devi Mandir/Mentaal Bevlogen/docent/facilitator/vrijwilliger is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

Aanwezigheid en deelname is op eigen risico, fysiek, mentaal, emotioneel en financieel. Stichting Shri Nanda Devi Mandir/Mentaal Bevlogen/docent/facilitator/medewerkers/vrijwilligers kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal, beschadiging van persoonlijke eigendommen, letsel of ongeval.

 

Naleven (huis)regels

Stichting Shri Nanda Devi Mandir/Mentaal Bevlogen behoudt zich het recht voor Studenten en Deelnemers die naar haar mening de (huis)regels en/of voorwaarden niet naleven de toegang tot Shri Nanda Devi Mandir te ontzeggen en/of het Abonnement van de betreffende Student te beëindigen of de Deelnemer de toegang tot de Les of Workshop te ontzeggen zonder terugbetaling van eventueel reeds betaalde gelden.

Contact

rsramkhelawan@mentaalbevlogen.com