Tarieven Homa Ceremonie



Ontdek de Kracht van Homa Ceremonies: Laat je Verbazen, Verjongen en Verbinden

Stap binnen in een wereld van betovering en genezing met onze op maat gemaakte Homa ceremonies. Terwijl de zon ondergaat en de weekendgeest begint te ontwaken, nodigen we je uit om deel te nemen aan een tijdloos ritueel dat je ziel zal raken en je geest zal verheffen.

Bij ons draait alles om jouw welzijn, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze Homa ceremonies zowel in het weekend als door de week beschikbaar zijn, allemaal op jouw schema. Of je nu zoekt naar een weekenduitje om te herbronnen of een doordeweekse ontsnapping aan de dagelijkse sleur, wij passen ons aan jou aan.

Maar wacht, er is meer. Voor het deelnemen aan deze transcendente ervaring zijn er enkele strikte voorwaarden waarvan je op de hoogte moet zijn. Geen zorgen, we zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent voordat je de reis begint. Bereid je voor op een reis van transformatie en zelfontdekking, waarin je wordt begeleid door onze deskundige facilitators.

Dus waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone, laat je zorgen achter en omarm de magie van de Homa ceremonies. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gemeenschap van liefde, licht en verbinding.

Boek vandaag nog en reserveer je plek voor de ultieme reis naar innerlijke rust en harmonie.


Individuele Homa Ceremonie:

Stel je voor: een serene omgeving, een rustgevende sfeer en een speciaal voor jou ontworpen Homa ceremonie die volledig is afgestemd op jouw behoeften. Tijdens deze individuele sessie wordt de aandacht volledig op jou gericht, waardoor je de diepe helende kracht van Homa ten volle kunt ervaren. Laat je meevoeren door de betoverende vlammen terwijl je jezelf onderdompelt in een oase van rust en welzijn. Deze unieke ervaring zal je inspireren en verjongen, waardoor je fris en vernieuwd uit elke sessie komt. Ontdek de magie van zelfzorg en geef jezelf de geschenk van innerlijke balans met onze individuele Homa ceremonie. Kosten zijn € 150

Homa Ceremonie in Groepsverband:

Een gedeelde ervaring van heling en verbondenheid wacht op jou in onze Homa ceremonie in groepsverband. Sluit je aan bij een kleine groep gelijkgestemde individuen en laat je leiden door de kracht van de collectieve intentie terwijl we samen de heilige vlammen aansteken. Door samen te komen, creëren we een krachtig energetisch veld dat de helende effecten van Homa versterkt en verdiept. Geniet van de ondersteuning en aanmoediging van je mededeelnemers terwijl je samen op reis gaat naar innerlijke rust en vernieuwing. Deze gedeelde ervaring zal niet alleen je eigen welzijn bevorderen, maar ook een gevoel van gemeenschap en verbondenheid versterken. Kom bij ons en ontdek de kracht van samenzijn in onze Homa ceremonie in groepsverband. Kosten zijn € 75 per deelnemer.


Heb je vragen? stuur ons gerust een bericht.