Raishri Dasi


Je bent op zoek naar iemand die je kan helpen je gelukkige en krachtige zelf terug te vinden – zoek niet verder, want ik ben Raishri Dasi, jouw gids op dit pad van transformatie. Ik heb de nodige tools ontwikkeld om mijn leven te kleuren zoals ik dat vanuit mijn diepste kern wil. Mijn toewijding aan een hoger doel, namelijk anderen helpen en ondersteunen waar ze vastlopen, vervult me met blijdschap en voldoening.

Het is een prachtige ervaring om te zien hoe mensen door middel van healing sessies hun obstakels transformeren en meer inzicht krijgen, waardoor ze krachtiger en gelukkiger in het leven staan. Mijn sessies omvatten een combinatie van healing gebaseerd op de vijf elementen en chakra’s, samen met Qi gong en yoga oefeningen om nog dieper te gaan.

Tijdens deze reis kunnen confrontaties met verborgen emoties zoals verdriet of boosheid naar boven komen, maar wees gerust, ik ben er om je er doorheen te loodsen. Iedereen is uniek en heeft verschillende blokkades, daarom is elke sessie individueel gericht. Mijn rol is om jou te ondersteunen en begeleiden, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt.

Het bewustzijn van hoe je je leven kunt transformeren naar een leven vol geluk en minder stress is binnen handbereik. Ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is, en ik gun jou dezelfde transformatie en meer. Dus als je klaar bent om aan jezelf te werken en een JA geeft aan deze reis van zelfontdekking en groei, neem dan contact met me op. Samen gaan we op weg naar een leven dat jij wilt en verdient.



Stichting Shri Nanda Devi Mandir

Phillips de Goedestraat 151

3132 XM VLAARDINGEN