Kamla Dasi


Met een diepe en oprechte vreugde verwelkom ik u van harte. Mijn naam is Kamla Dasi, en het is een voorrecht om mijn levensreis met u te delen.

Mijn pad heeft me door talloze hoogte- en dieptepunten geleid, en elk moment heeft mijn hart doordrenkt met een diepgeworteld verlangen naar harmonie, vrede en heling voor allen die het nodig hebben. Sinds mijn jeugd koester ik een diepgeworteld verlangen om anderen te helpen genezen en hen te begeleiden op hun reis naar welzijn.

In mijn dertiger jaren werd ik geconfronteerd met een van de meest uitdagende beproevingen: een dubbele hersenbloeding die me in een coma deed belanden. Uit die duisternis ontwaakte ik, herboren als het ware, met de nederigheid van een kind dat opnieuw moet leren zien, spreken, lopen en alle bewegingen daartussenin. Maar dankzij de onvoorwaardelijke ondersteuning van mijn leraren, Shri Guru Anand Ji Maharaj Ji en Dr. & Master Zhi Gang Sha, heb ik kracht gevonden in mijn zwakte en ben ik vandaag bijna volledig hersteld.

Deze ervaringen hebben me diepgaand geïnspireerd om verschillende vormen van helende kunsten te verkennen en diverse opleidingen te volgen. Mijn diepgewortelde wens om anderen te ondersteunen op hun pad naar heling en geluk heeft me geleid naar disciplines zoals Tao Chang Messenger, Divine Healing Hands, Tao Hands Practitioner en Kuan Yin Lineage Holder. Door deze opleidingen heb ik niet alleen waardevolle kennis opgedaan, maar ook praktische ervaring verworven.

Het is mijn roeping om een bron van steun te zijn voor iedereen die streeft naar hun eigen heling, om weer gezondheid en geluk te vinden. Mijn vrijwilligerswerk heeft me de mogelijkheid gegeven om deze kennis en vaardigheden in te zetten om mensen met diverse emotionele, fysieke en mentale uitdagingen bij te staan.

Ik geloof sterk in de kracht van deze helende kunsten om een diepgaande transformatie te bewerkstelligen, niet alleen op fysiek en mentaal niveau, maar ook op spiritueel en emotioneel vlak. Mijn doel is om anderen te begeleiden op hun reis naar welzijn, zodat ze weer in balans kunnen komen en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Gedreven door mijn eigen persoonlijke ervaringen en mijn toewijding aan dienstbaarheid, ben ik vastberaden om een verschil te maken in het leven van anderen. Ik hoop van harte dat ik ook voor u een bron van inspiratie en steun kan zijn op uw eigen pad naar heling en welzijn.

Welkom in mijn wereld van liefde, dienstbaarheid en ondersteuning op weg naar genezing. Wil je gratis met mij kennismaken of een van de consulten direct boeken.

Met warme groeten,
Kamla Dasi



Stichting Shri Nanda Devi Mandir

Phillips de Goedestraat 151

3132 XM VLAARDINGEN