Dev Dasi


Mijn naam is Dev Dasi, en ik ben meer dan slechts een gids voor heling – ik ben een moeder, een wijze vrouw en een toegewijde begeleider op het pad van transformatie en groei. Mijn levensreis is doordrenkt van ervaringen die hebben bijgedragen aan de vorming van wie ik vandaag ben, en ik koester een diepgeworteld verlangen om anderen te helpen gedijen en floreren op hun eigen unieke pad.

Mijn ontdekkingstocht begon met een meditatiecursus, gevolgd door een reeks opleidingen in helende kunsten zoals Reiki, massage, Divine Healing Hands en meer. Momenteel ben ik bezig met een coaching opleiding, waarbij ik samen met mijn medebegeleiders diepgaande thema’s verken, zoals zelfbeeld, seksualiteit en de ware essentie van vrouwelijkheid.

Als beoefenaar van Tao Hands, Kuan Yin Lineage Holder en Tao Science Messenger, geloof ik sterk in de transformatieve kracht van helende kunsten. Mijn doel is om anderen te begeleiden op hun reis naar zelfontdekking en welzijn, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en een leven van vervulling kunnen leiden.

Gedreven door mijn eigen persoonlijke ervaringen en mijn toewijding aan dienstbaarheid, ben ik vastberaden om een verschil te maken in het leven van anderen. Ik hoop van harte dat ik ook voor u een bron van inspiratie en steun kan zijn op uw eigen pad naar heling en welzijn.

Met warme groeten, Dev Dasi



Stichting Shri Nanda Devi Mandir

Phillips de Goedestraat 151

3132 XM VLAARDINGEN